Количка

100% Натурален препарат срещу вредители по културите / Homevo plosnita culturilor

Хит
Модел 6427534000636
2
В наличност
9,95 лв.

100% натурален препарат срещу вредители по културите / Homevo plosnita culturilor

Онлайн магазин sortovisemenabg.com представя на вашето внимание 100% натурален препарат срещу вредители по културите / Homevo plosnita culturilor.

Homevo plosnita culturilor е продукт, който спомага за намаляване на използваните пестициди, представляващ алтернатива в периода на бране, така че да се намали количеството на фитосанитарните продукти, които се намират в културите.
Това е 100% натурален продукт, който е лесен за употреба и се бори с вредителя чрез дехидратация. При контакт вредителя умира за максимум 72 часа. Вредителят не може да развие резистентност към продукта. Бори се с всички ларвни стадии, включително възрастни.

Съдържа: Диатомит (Diatomaceous Earth) – минерал от растителен произход, образуван от натрупването на водорасли на морското дъно. Напълно безвреден за хора, животни и околна среда.

Начин на употреба: Съдържанието на една пликче се смесва с 2 литра вода и се напръскват върху растенията. Дюзите трябва да са настроени да пръскат по-високо, за да се избегне запушването им. Разбъркайте добре разтвора преди нанасяне.

ВНИМАНИЕ!!! ДЮЗИТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ КАЛИБРИРАТ ЗА ФИНО ПРЪСКАНЕ, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЗАПУШВАНЕТО ИМ.

Начин на действие: След изпаряване на водата, прахът остава на повърхността на растенията, като ги предпазва. При контакт с праха насекомире умират дехидратирани.

Предпазни мерки: В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

Срокът на годност: неограничен, ако се съхранява в оригиналната опаковка.

Разфасовка: 50 гр.

Напишете отзив
Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Сходни продукти
Модули для Опенкарт 2.x - 3.x